kormendi_rampa_head_20200128.jpg
KONTÉNER BEÁLLÓ RÁMPA - konténer rámpa, rámpa, konténerbeálló rámpa
Felhasználás
Cégünk által forgalmazott modell az egyik legszélesebb körben használható konténer beálló rámpa.
KONTÉNER BEÁLLÓ RÁMPA - konténer rámpa, rámpa, konténerbeálló rámpa
Strapabíró megoldás
A nagy teherbírással és vékony szelvénnyel rendelkező rámpák tartóssága és strapabírása kimagasló.
KONTÉNER BEÁLLÓ RÁMPA - konténer rámpa, rámpa, konténerbeálló rámpa
Széleskörű felhasználás

Széles körben használható összekötő hídként a talaj és a standard konténerek között, a hajódokkon történő rakodáshoz és még sok más hasonló felhasználási területhez.

A konténer beálló rámpák megoldást jelentenek fel és lerakodáshoz konténerekből, ahol a targoncák körülbelül 6 tonnás súllyal közlekednek. A beépített targoncavilla fülek lehetővé teszik a rámpa egyszerű és gyors szállítását a megfelelő rakodási helyhez. A konténer beálló rámpákkal könnyebben hozzáférhet targoncájával a konténerekhez.

 
 

Műszaki adatok

Konténer beálló rámpa 6,5 t

Szélesség: 2200 mm
Hosszúság: 2000 mm
Targonca villa maximális mérete: 155x55 mm
A felületi mintázat vastagsága: 5 mm
Biztonságos munkaterhelés: 6500 kg
Súly: 304 kg
KONTÉNER BEÁLLÓ RÁMPA - konténer rámpa, rámpa, konténerbeálló rámpa
KONTÉNER BEÁLLÓ RÁMPA - konténer rámpa, rámpa, konténerbeálló rámpa

Konténer beálló rámpa 8 t

Szélesség: 2320 mm
Hosszúság: 1800 mm
Magasság: 160 mm
Biztonságos munkaterhelés: 8000 kg
Súly: 440 kg

Leküzdhető emelkedők alu- és acélrámpák

A gépszállítás, árurakodás és logisztika számos olyan terület felsorolható, ahol az építőipari vállalkozók jó hasznát vehetik az alumínium rámpánknak és felhajtóhidaknak. A Körmendi Kft. által kínált Altec termékek sorában mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

ALUMÍNIUM RÁMPA
Legyen szó minikotróról, gumikerekes rakodóról vagy nagyméretű lánctalpas munkagépről, az Altec által kínált biztonságos alumínium rámpák megfizethető és megbízható megoldást jelentenek minden vállalkozó számára. A nagy teherbírással és vékony szelvénnyel rendelkező (ezáltal könnyű) alumínium rámpák tartóssága és strapabírása kimagasló. Szilárd, a mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló, csúszásmentes felületük perforált, ennek révén a csapadék lefolyik róluk. 

AKADÁLYMENTES KÖZLEKEDÉS
A mozgáskorlátozott emberek számára külön termékcsaládot fejlesztett a németországi vállalat. Az Altec speciális termékei a kerekes székkel közlekedők életét könnyítik meg kocsiba történő ki- és beszállásnál, lépcsőn való feljutásnál és magas küszöbön való áthaladásnál egyaránt. A gyártó legfontosabb szempontját a biztonság jelentette, a rámpák csúszásmentes felülettel rendelkeznek és biztonságosan rögzíthetők. A termékek kifejlesztésénél a praktikum is sokat nyomott a latban, helyszűke miatt sem kell lemondani a kényelemről, a rámpák egy része ugyanis összecsukható, kis helyen tárolható és könnyen szállítható.

FELHAJTÓ HIDAK
Acélból és alumíniumból is készülnek az Altec által kínált felhajtó hidak, amelyik kis és nagy szintkülönbségekre egyaránt bevethetők. Legyen szó tehergépkocsiról való ki- és berakodásról, áruátrakásról vagy bármilyen olyan logisztikai feladatról, amelynek során szintkülönbséget kell áthidalni, az Altec termékkínálatában mindenki megtalálhatja a megfelelő terméket. A nagyobb kapacitású rámpák megerősített hegesztett kivitelben készülnek, az alsó rész lehajtható szélei a kis kerekű targoncák közlekedését könnyíti meg, a gumibetétek pedig csúszásmentességet biztosítanak.