kormendi_rampa_head_20200128.jpg
SB 1.jpg

Csúszásmentes felülettel rendelkeznek és karbantartást nem igényel.

SB 2.jpg

rendelésnél a szintkülönbség (H) megadása szükséges.

SB 3.jpg

Az SB és az SB-k rampák arra lettek kialakítva, hogy könnyedén átjussunk az ajtóküszöbökön.

SB-K, SB alumínium rámpa modellek

 
SB-K Típus

CikkszámHosszSzélességSzintkülönbség (mm)TeherbírásSúly


L(mm)
B (mm)
min.
max.
(kg)
(kg)
307.00.110
500
1000
10
70
300
9
307.00.111
650
1000
70
120
300
11

SB Típus

CikkszámHosszSzélességSzintkülönbség (mm)TeherbírásSúly


L (mm)
B (mm)
min.
max.
(kg)
(kg)
307.00.100
500
1250
30
70
3000
19
307.00.101
800
1250
70
110
3000
32


 
 

Műszaki adatok

Oldalnézet

Oldalnézet_SB.PNG
Felülnézet_SB.PNG

Felülnézet

Leküzdhető emelkedők alu- és acélrámpák

A gépszállítás, árurakodás és logisztika számos olyan terület felsorolható, ahol az építőipari vállalkozók jó hasznát vehetik az alumínium rámpánknak és felhajtóhidaknak. A Körmendi Kft. által kínált Altec termékek sorában mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

ALUMÍNIUM RÁMPA
Legyen szó minikotróról, gumikerekes rakodóról vagy nagyméretű lánctalpas munkagépről, az Altec által kínált biztonságos alumínium rámpák megfizethető és megbízható megoldást jelentenek minden vállalkozó számára. A nagy teherbírással és vékony szelvénnyel rendelkező (ezáltal könnyű) alumínium rámpák tartóssága és strapabírása kimagasló. Szilárd, a mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló, csúszásmentes felületük perforált, ennek révén a csapadék lefolyik róluk. 

AKADÁLYMENTES KÖZLEKEDÉS
A mozgáskorlátozott emberek számára külön termékcsaládot fejlesztett a németországi vállalat. Az Altec speciális termékei a kerekes székkel közlekedők életét könnyítik meg kocsiba történő ki- és beszállásnál, lépcsőn való feljutásnál és magas küszöbön való áthaladásnál egyaránt. A gyártó legfontosabb szempontját a biztonság jelentette, a rámpák csúszásmentes felülettel rendelkeznek és biztonságosan rögzíthetők. A termékek kifejlesztésénél a praktikum is sokat nyomott a latban, helyszűke miatt sem kell lemondani a kényelemről, a rámpák egy része ugyanis összecsukható, kis helyen tárolható és könnyen szállítható.

FELHAJTÓ HIDAK
Acélból és alumíniumból is készülnek az Altec által kínált felhajtó hidak, amelyik kis és nagy szintkülönbségekre egyaránt bevethetők. Legyen szó tehergépkocsiról való ki- és berakodásról, áruátrakásról vagy bármilyen olyan logisztikai feladatról, amelynek során szintkülönbséget kell áthidalni, az Altec termékkínálatában mindenki megtalálhatja a megfelelő terméket. A nagyobb kapacitású rámpák megerősített hegesztett kivitelben készülnek, az alsó rész lehajtható szélei a kis kerekű targoncák közlekedését könnyíti meg, a gumibetétek pedig csúszásmentességet biztosítanak.