kormendi_rampa_head_20200128.jpg
EVENT 3.jpg
A rámpák kérésre egy- illetve kétoldali szegéllyel is megrendelhetőek.
EVENT 2.jpg
Számos cég, fontosnak tartja ezeknek a könnyű és csúszásmentes síneknek az előnyeit.
EVENT 1.jpg

A molnár kocsikhoz használható síneket előszeretettel alkalmazzák a gumiabroncsos kiskocsival pakoló dolgozók 

AVS modellek alumínium sínekhez

 

AVS 80


Cikkszám szegély nélkül
Cikkszám szegéllyel
Hossz L
Szélesség B belső
Szélesség B külső
Magasságkül.
Teherbírás (kg/db)
080.01.050
080.00.050
3060
540
600
680 - 850
350

AVS 110

Cikkszám szegély nélkül
Cikkszám szegéllyel
Hossz L
Szélesség B belső
Szélesség B külső
Magasságkül.
Teherbírás (kg/db)
110.01.050
110.00.050
3950
540
600
880 - 1110
495


 
 

Leküzdhető emelkedők alu- és acélrámpák

A gépszállítás, árurakodás és logisztika számos olyan terület felsorolható, ahol az építőipari vállalkozók jó hasznát vehetik az alumínium rámpánknak és felhajtóhidaknak. A Körmendi Kft. által kínált Altec termékek sorában mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

ALUMÍNIUM RÁMPA
Legyen szó minikotróról, gumikerekes rakodóról vagy nagyméretű lánctalpas munkagépről, az Altec által kínált biztonságos alumínium rámpák megfizethető és megbízható megoldást jelentenek minden vállalkozó számára. A nagy teherbírással és vékony szelvénnyel rendelkező (ezáltal könnyű) alumínium rámpák tartóssága és strapabírása kimagasló. Szilárd, a mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló, csúszásmentes felületük perforált, ennek révén a csapadék lefolyik róluk. 

AKADÁLYMENTES KÖZLEKEDÉS
A mozgáskorlátozott emberek számára külön termékcsaládot fejlesztett a németországi vállalat. Az Altec speciális termékei a kerekes székkel közlekedők életét könnyítik meg kocsiba történő ki- és beszállásnál, lépcsőn való feljutásnál és magas küszöbön való áthaladásnál egyaránt. A gyártó legfontosabb szempontját a biztonság jelentette, a rámpák csúszásmentes felülettel rendelkeznek és biztonságosan rögzíthetők. A termékek kifejlesztésénél a praktikum is sokat nyomott a latban, helyszűke miatt sem kell lemondani a kényelemről, a rámpák egy része ugyanis összecsukható, kis helyen tárolható és könnyen szállítható.

FELHAJTÓ HIDAK
Acélból és alumíniumból is készülnek az Altec által kínált felhajtó hidak, amelyik kis és nagy szintkülönbségekre egyaránt bevethetők. Legyen szó tehergépkocsiról való ki- és berakodásról, áruátrakásról vagy bármilyen olyan logisztikai feladatról, amelynek során szintkülönbséget kell áthidalni, az Altec termékkínálatában mindenki megtalálhatja a megfelelő terméket. A nagyobb kapacitású rámpák megerősített hegesztett kivitelben készülnek, az alsó rész lehajtható szélei a kis kerekű targoncák közlekedését könnyíti meg, a gumibetétek pedig csúszásmentességet biztosítanak.