kormendi_rampa_head_20200128.jpg
MBDnegyzet (8).jpg

Ezzel a három darabból álló hídplatóval lehetőségünk nyílik, hogy a rakomány és a teherautó közötti nagy szintkülönbséget egyensúlyozzuk.

MBD (7) másolata.jpg
 A targonca számára kialakított rések lehetővé teszik, hogy a megfelelő pozícióba állítsuk.
MBD (5) másolata.jpg

Optimális segítség, rugalmas használat és könnyű tárolni.

MBD alumínium rámpa modellek

 
MBD Típus

CikkszámHosszSzélességSzintkülönbség (mm)TeherbírásSúly


L (mm)
B (mm)
min.
max.
306.02.000
4080
1500
+250
+500
4000
293
306.02.001
4080
1750
+250
+500
4000
332
306.02.002
4080
2000
+250
+500
4000
372


 
 

Műszaki adatok

Oldalnézet (felhajtott ékek)

Oldalnézet_felhajtott_ékek_MBD.PNG
Oldalnézet_nyitott_ékek_MBD.PNG

Oldalnézet (nyitott ékek)

Felülnézet

Felülnézet_MBD.PNG

Leküzdhető emelkedők alu- és acélrámpák

A gépszállítás, árurakodás és logisztika számos olyan terület felsorolható, ahol az építőipari vállalkozók jó hasznát vehetik az alumínium rámpánknak és felhajtóhidaknak. A Körmendi Kft. által kínált Altec termékek sorában mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

ALUMÍNIUM RÁMPA
Legyen szó minikotróról, gumikerekes rakodóról vagy nagyméretű lánctalpas munkagépről, az Altec által kínált biztonságos alumínium rámpák megfizethető és megbízható megoldást jelentenek minden vállalkozó számára. A nagy teherbírással és vékony szelvénnyel rendelkező (ezáltal könnyű) alumínium rámpák tartóssága és strapabírása kimagasló. Szilárd, a mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló, csúszásmentes felületük perforált, ennek révén a csapadék lefolyik róluk. 

AKADÁLYMENTES KÖZLEKEDÉS
A mozgáskorlátozott emberek számára külön termékcsaládot fejlesztett a németországi vállalat. Az Altec speciális termékei a kerekes székkel közlekedők életét könnyítik meg kocsiba történő ki- és beszállásnál, lépcsőn való feljutásnál és magas küszöbön való áthaladásnál egyaránt. A gyártó legfontosabb szempontját a biztonság jelentette, a rámpák csúszásmentes felülettel rendelkeznek és biztonságosan rögzíthetők. A termékek kifejlesztésénél a praktikum is sokat nyomott a latban, helyszűke miatt sem kell lemondani a kényelemről, a rámpák egy része ugyanis összecsukható, kis helyen tárolható és könnyen szállítható.

FELHAJTÓ HIDAK
Acélból és alumíniumból is készülnek az Altec által kínált felhajtó hidak, amelyik kis és nagy szintkülönbségekre egyaránt bevethetők. Legyen szó tehergépkocsiról való ki- és berakodásról, áruátrakásról vagy bármilyen olyan logisztikai feladatról, amelynek során szintkülönbséget kell áthidalni, az Altec termékkínálatában mindenki megtalálhatja a megfelelő terméket. A nagyobb kapacitású rámpák megerősített hegesztett kivitelben készülnek, az alsó rész lehajtható szélei a kis kerekű targoncák közlekedését könnyíti meg, a gumibetétek pedig csúszásmentességet biztosítanak.