kormendi_rampa_head_20200128.jpg
Altec RAS alumíniumrámpa (2).jpg

Az Altec alumínium RAS-W felhajtó sínek egy biztos és gyors segítséget nyújtanak az ápolóknak.

Altec RAS alumíniumrámpa (3).jpg
A sínek egy csapágyon keresztül ráfutnak egy acéltengelyre, ami a járműbe van szerelve.
RAS 3.jpg

Az utazás közben a sínek összecsukott állapotban állnak egy tartóban biztosítva.

RAS-W alumínium rámpa modellek

 
RAS-W Típus

CikkszámHosszSzélességL3TeherbírásMagasságkül.Súly


L (mm)
B (mm)
(mm)
(kg/pár)
HD (mm)
(kg/db)
082.10.021
2000
234
1040
310
320-570
9
082.10.022
2390
234
1235
295
380-680
10
082.10.023
2800
234
1440
270
450-800
17

 
 

Műszaki adatok

Hosszmetszet

Hosszmetszet_RAS_W.PNG
Keresztmetszet_RAS_W.PNG

Keresztmetszet

Kapcsoló szerkezet

Kapcsoló_szerkezet_RAS_W.PNG
Hosszértékek_RAS_W.PNG

 Hosszértékek

Leküzdhető emelkedők alu- és acélrámpák

A gépszállítás, árurakodás és logisztika számos olyan terület felsorolható, ahol az építőipari vállalkozók jó hasznát vehetik az alumínium rámpánknak és felhajtóhidaknak. A Körmendi Kft. által kínált Altec termékek sorában mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

ALUMÍNIUM RÁMPA
Legyen szó minikotróról, gumikerekes rakodóról vagy nagyméretű lánctalpas munkagépről, az Altec által kínált biztonságos alumínium rámpák megfizethető és megbízható megoldást jelentenek minden vállalkozó számára. A nagy teherbírással és vékony szelvénnyel rendelkező (ezáltal könnyű) alumínium rámpák tartóssága és strapabírása kimagasló. Szilárd, a mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló, csúszásmentes felületük perforált, ennek révén a csapadék lefolyik róluk. 

AKADÁLYMENTES KÖZLEKEDÉS
A mozgáskorlátozott emberek számára külön termékcsaládot fejlesztett a németországi vállalat. Az Altec speciális termékei a kerekes székkel közlekedők életét könnyítik meg kocsiba történő ki- és beszállásnál, lépcsőn való feljutásnál és magas küszöbön való áthaladásnál egyaránt. A gyártó legfontosabb szempontját a biztonság jelentette, a rámpák csúszásmentes felülettel rendelkeznek és biztonságosan rögzíthetők. A termékek kifejlesztésénél a praktikum is sokat nyomott a latban, helyszűke miatt sem kell lemondani a kényelemről, a rámpák egy része ugyanis összecsukható, kis helyen tárolható és könnyen szállítható.

FELHAJTÓ HIDAK
Acélból és alumíniumból is készülnek az Altec által kínált felhajtó hidak, amelyik kis és nagy szintkülönbségekre egyaránt bevethetők. Legyen szó tehergépkocsiról való ki- és berakodásról, áruátrakásról vagy bármilyen olyan logisztikai feladatról, amelynek során szintkülönbséget kell áthidalni, az Altec termékkínálatában mindenki megtalálhatja a megfelelő terméket. A nagyobb kapacitású rámpák megerősített hegesztett kivitelben készülnek, az alsó rész lehajtható szélei a kis kerekű targoncák közlekedését könnyíti meg, a gumibetétek pedig csúszásmentességet biztosítanak.