kormendi_rampa_head_20200128.jpg

Tájékoztatás pályázati ajánlatokról

Cégünk rengeteg olyan ajánlatkérést kap, amelyet ügyfeleink pályázathoz való benyújtásra használnának fel. Mivel cégünk egyetlen ilyen ajánlatkérésnek sem tud megfelelni, ezért a továbbiakban olvashatja el hivatalos tájékoztatásunkat a pályázati ajánlatokkal kapcsolatban.

A Körmendi Kft. egyetlen pályázati felhíváson sem indul, és árajánlatot sem tud adni pályázatra való benyújtáshoz. Ennek okai:

Független márkakereskedő cég vagyunk, egyik álaltunk forgalmazott termék márkájának sem vagyunk a hivatalos, kizárólagos értékesítői. Ennek következtében mindig az ajánlatkérés napjának aktuális árát ajánljuk ki figyelembe véve a termék gyártójának aktuális eladási árát és az aktuális devizaárfolyamot. Ebből kifolyólag a kiajánlott árat nem tudjuk a pályázat lezárásáig – akár több hónapon keresztül – biztosítani.

Továbbá bizonyos termékek esetében cégünk csupán közvetítő szerepet lát el, és a termék közvetlenül a gyártótól vásárolható meg. Külföldi partnercégeink nem foglalkoznak pályázati ajánlatkérésekkel.

A fent részletezett okok miatt nem tudunk pályázati ajánlati felhíváson részt venni.

Ez ügyben kérjük szíves megértésüket!

Körmendi Kft.